رفته تقاضای طلاق به دلیل ضرب و شتم داده چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۱۸ #70739660

سلام خانمم از برج ۹پترسال بدون اجازه من رفته خونه اجاره کرده منم جاشو بلد نیستم بعد به همه گفته شوهرم منو از خونه بیرون کرده نامه از کلانتری داره برج ۱۲اومد خونه همه چی رو زد ریخت بهم بلند شدم برای دستشو گرفتم انداختم رو مبل کبود شد رفت شکایت کرد دادگاه الان با همین دو تا برگه رفته تقاضای طلاق به دلیل ضرب و شتم داده میتونی کاری کنه چون من یه دختر دارم نمی‌خوام طلاقه بدم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و احترام
زوجه در صورت اثبات عسرو حرج میتواند درخواست طلاق نماید میزان ضرب و جرح بستگی به تشخیص پزشکی قانونی و نظر قاضی دارد .

بستگی به نظر قاضی رسیدگی کننده دارد که آیا میزان ضرب و حرج را به نحوی تشخیص دهد که سبب اختلال در زندگی خانوادگی میشود یا خیر.

باسلام؛
درصورتی که وقوع ضرب و جرح از ناحیه زوج، از طریق دادگاه کیفری ثابت شود و زوجه به استناد آن اقدام به طلاق نماید؛ تشخیص مقام قضایی رسیدگی‌کننده در خصوص تحقق عسر و حرج مبنای رد یا قبول طلاق ایشان خواهد بود. ولی رویه دادگاه‌ها صرف یکبار ضرب وجرح آنهم در حد کبودی دست را دلیل کافی برای جدایی نمیدانند. مگر زوجه بتواند با ارائه دلایل دیگر سوء معاشرت زوج را اثبات کند.
شما میتوانید دادخوااست الزام به تمکین دهید.

با درود ناسازگاری و سومعاشرت مستمر زوج از موارد عسر و حرج زوجه تلقی می گردد
لکن به صرف آنچه در سوال آمده است با یکبار اصولا نباید موجب طلاق گردد.
فی الواقع زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود. تصمیم نیز به دادگاه مربوطه است.

با سلام
اثبات عسر و جرح بستگس به مدارک زوج و اوضاع و احوال پرونده دارد که قاضی باید قانع بشود اصولا با یک بار ضرب و جرح ثابت نمی شود اما موارد دیگری هم می تواند دخیل بشود

اصولا عسر و حرج ناشی از ضرب و جرح زمانی اثبات می شود که به دفعات رخ داده و میزان جراحت بالا باشد. با این حال تصمیم گیری با دادگاه است.

بسته به میزان ضرب وشتم دارد و اصولا با تکرار و صدور آرا قطعی در این خصوص به جهت احراز سوء رفتار طلاق صادر می گردد. می توانید دادخواست تمکین مطرح نمایید