آیا من مشمول غایب محسوب میشم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۵ #70731691

سلام.
من دانشجوی کارشناسی دانشگاه پیام نور بودم و سال ۹۶ سنوات تحصیلیم تموم شد و تونستم فوق دیپلم بگیرم و دیگه برای در یافت مدرک تحصیلی به دانشگاه مراجعه نکردم چون برام مهم نبود آیا الان من مشمول غایب محصوب میشم در صورتی که برای دریافت مدرک تحصیلی اقدام نکردم یعنی از سال ۹۶ تا الان من مشمول غایب هستم یا نه چون قصد خرید خدمت دارم اصلا خدمت مهم نیست برام فقط میخوام بدونم با توجه به پایان سنوات تحصیلی در سال ۹۶ در صورت عدم مراجعه به دانشگاه برای دریافت مدرک فوق دیپلم چه اتفاقی میفته. با تشکر

مشاوره حقوقی سربازی و نظام وظیفه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
طبق نظر و بخشنامه نظام وظیفه مشمولانی که در مقاطع تحصیلی در دانشگاه فارغ التحصیل شده اند حق استفاده از مهلت ۱ ساله را خواهند داشت. و بعد از یکسال در صورت عدم معرفی خود به خدمت ، دیگر شامل غیبت خواهد بود