آیا می شود خانه را سه دانگ سه دانگ به نام بزنیم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۱۸ #70725348

سلام من خانه ای به ارزش ۴۰۰ میلیون تومان قولنامه کردم با برادم با توجه به این که با وام مسکن ۸۰ میلیونی و ۲۰ میلیون جعاله که در کل میشه ۱۰۰ میلیون و به نام برادرم هست وام آیا می شود خانه را سه دانگ سه دانگ بزنیم؟ و این که این موضوع را با بانک مسکن درمیون گذاشتم گفتن امکانش هست بازهم باید مامور مربوطه قبول کنه من باید چه کاری بکنم تا در بانک عملی بشه و در صورت نشدن چه مبعاینامه ای تضمیم کنیم که حتی با فوت هر یک از طرفین باطل نشه؟ ممنونم ببخشید از زیاد بودن متن

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بله امکان پذیر است

سلام
اگر به برادرتان یا خانواده ایشان اعتماد کافی ندارید انجام این کار خطرناک است
اما به هر حال چنانچه تصمیم به انجام این کار دارید باید یک قرارداد بین شما و برادرتان تنظیم شود که این خانه صرفا جهت اخذ وام به نام برادرتان می‌شود و برادرتان هیچ مالکیتی نسبت به خانه ندارند و پس از تسویه حساب وام خانه باید مجددا به شما منتقل شود و برادرتان باید یک وکالتنامه رسمی بلاعزل هم به شما بدهند البته وکالت نامه با فوت هر یک از طرفین بی اعتبار می‌شود و قابل استفاده نیست
ضمنا در قراردادی که با برادرتان می‌نویسید حتما همسر و فرزندانشان باید آن را امضا کنند و چند نفر شاهد نیز امضا کنند که از نظر اثباتی با مشکلی مواجه نشوید

با سلام _ در صورت حصول توافق هیچ مانعی برای تنظیم مبایعه نامه که شما و برادرتان به طور مشاعی هر کدام مالک ۳ دانگ از ملک موضوع سوال باشید وجود ندارد و ضمنا مبایعه نامه با فوت طرفین نیز معتبر خواهد بود و هیچ ایرادی از این جهت بدان وارد نیست.