دستور قضایی بعدی چقدر زمان میبرد تا به کلانتری پرونده ارسال شود؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۹۸۸ #70716311

سلام باتوجه به تعدی جرم مرتکب شده وقرار جلب به دادرسی درخصوص توهین و افترا ولیکن قراررد تعقیب درخصوص ضرب و جرح وقدرتنمای با چاقو، متهم مرتکب مجدد جرم ضرب و جرح عمدی باچاقو طی صورتجلسه کلانتری نامه پزشکی قانونی وشاهد، که بصودت لایحه پیوست پرونده شده است، دستور قضایی مبنی بر مطلعین ومتهم وشاکی طی دومرتبه ابلاغنامه کتبی وعدم حضور متهم به کلانتری مربوطه وجلب عادی وعدم موفقیت در جلب پرونده از کلانتری به دادسرا ارجاع ‌شده، دستور قضایی بعدی چقدر زمان میبرد تا به کلانتری، پرونده ارسال وچه دستوری از قاضی اعلام می‌شود ششم فروردین پرونده از کلانتری به دادسرا ارسال شده است

مشاوره حقوقی کیفری
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام زمانش بصورت دقیق اصلا قابل تعیین نیست بستگی به شلوغی شعبه مربوطه دارد

با سلام خدمت شما عرض کنم که پروسه شکایت به هیچ وجه زمان و مدت آن و نتیجه آن قابل پیش بینی نمی باشد

سلام . زمان قابل پیش بینی نیست.

سلام زمان قابل پیش بینی نیست با توجه ب طولانی شدن پروتده حضورا مراجعه نمایید

امکان پیش بینی مدت زمان در این خصوص وجود ندارز

با سلام،در این مورد فاکتورهای متعددی اعم از شلوغی شعبه و تعداد پرونده ها و..دخیل است و زمان دقیقی را نمی توان پیش بینی نمود روند پرونده را از طریق سامانه ثنا پیگیری کنید.

مدت زمان قابل پیش بینی نمی باشذ .