ایا میتوانم از وی شاکی شوم‌؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۶۲ #70708777

با سلام بنده در شهریور ۱۴۰۰ به ترکیه سفر نموده و در کنسرتی شرکت کرده و رقصیدم و یک ایرانی مقیم ترکیه بدون مجوز و اجازه فیلمی از من گرفته و در اینستاگرام با کپشن بد ( اشاره به حالت مستی ) منتشر کرده اکنون جهت ارتقا شغلی این فیلم درد سر شده و باعث شده رد صلاحیت شوم‌

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و عرض ادب به شما می توانید از ایشان شکایت کنید شخص یا وکیل بگیرید شکواییه خود را ثبت کنید این کار جرم است

با سلام ،شما می توانید بعلت انتشار تصاویرفیلم شخصی از ایشان شکایت نمایید

امکان شکایت وجود دارد.

بله . امکان طرح شکایت به دلیل متضرر شدن از موضوع وجود دارد .

با مراجعه به دفاتر الکترونیک قضایی تحت عنوان انتشار غیر قانونی تصاویر و فیلم شخصی از ایشان شکایت نمایید

باسلام
بله میتوانید اقدام نمایید