با توجه به اینکه ملک در حوزه قضایی شهر دیگر قرار دارد ایا شعبه دادگاه بابل میتواند وارد رسیدگی در قسمت مربوط به الزام به صدور سند در مورد مال غیر منقول گردد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۱۲ #70708444

در یک دادگاه در شهر بابل محکوم علیه ( وصی ) ملزم به اجرای مفاد وصیتنامه از طریق فروش زمین ثلث که در حوزه قضایی شهر دیگری قرار دارد گردید و رای بنفع سایر ورثه صادر شد
چند روز قبل از صدور حکم وصی زمین را به شخص ثالث فروخت. بعد از صدور اجرائیه، شخص ثالث در یک دادخواست به همان شعبه صادر کننده رای خواسته خود را ۱ - الزام ورثه به تنظیم سند و ۲- توقف عملیات اجرائی قرار داده است

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود دادگاه صالح محل‌ وقوع ملک است

با سلام
در خصوص دعوی الزام به تنظیم سند،با توجه به اینکه دادگاه محل وقوع مال غیر منقول صالح به رسیدگی است لذا دادگاه بابل می بایست با صدور قرار عدم صلاحیت پرونده را به دادگاه صالح ارسال نماید.
در خصوص توقف عملیات اجرایی نیز خود صالح به رسیدگی است.

با سلام، دعاوی ناشی از ملک غیر منقول، دادگاه صالح، دادگاه محل وقوع ملک است

کلیه دعاوی مربوط به اموال غیر منقول (ملک) باید در دادگاه محل وقوع ملک رسیدگی شود لذا به دعوی الزام وراث به تنظیم سند رسمی و توقف عمیلات اجرایی نیز باید در همان دادگاه رسیدگی شود

با سلام
توقف عملیات اجرایی در همان شعبه رسیدگی می شود .
الزام به تنظیم سند رسمی در دادگاه محل وقوع ملک رسیدگی خواهد شد.

توقف عملیات اجرایی در همان شعبه رسیدگی میشود و الزام به تنظیم سند رسمی دادگاه محل وقوع ملک صالح به رسیدگی خواهد بود

درود
دعاوی مربوط به اموال غیر منقول باید در محا وقوع ملک اقامه شود.