مشخص شد که کلاه برداری بود، من چطوری باید اقدام کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶۷ #70694666

سلام،
بنده چند روز پیش یه دوربین توی دیوار دیدم، با طرف معامله کردم برام عکس و فیلم فرستاد و مدعی شد که داره از باربری میفرسته رسید تقلبی باربری برام فرستاد، یه شماره کارت شخص دیگه رو داد من هم به پدرم گفتم ۲۵ میلیون به حساب به حسابش واریز کنه که پدرم از طریق سخص دیگه ای واریز کرد و کلا واسطه ای شد، حالا مشخص شد که کلاه برداری بود، من چطوری باید اقدام کنم از طریق پلیس فتا یا جای دیگه، و اگر از دادگاه و صاحب حساب که یه زن هست شکایت کنم به توجه به پرداخت واسطه ای و اینکه خودم اسمی تو حساب ندارم باید چطوری باشه؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما ،مستحضر باشید که واریز کننده می‌تواند تحت شرایط به عنوان کلاهبرداری اقدام به طرح شکایت نماید.

با درود واریز کننده باید تحت عنوان کلاهبرداری اینترنتی طرح شکایت کند

باسلام
بله شما میتوانید بر علیه مالک شماره تلفن که در دیوار با ایشان تماس داشتید و نیز از طریق شماره حسابی که مبلغ را واریز نموده اید از طریق تنظیم شکواییه اقدام قانونی نمایید.

سلام.اگر به واقع مانورهای متقلبانه صورت گرفته شده باشد وبه تبع آن مال شما رفته باشد کلاهبرداری است

باسلام متاسفانه رویه واحدی در این مورد نیست درصورتی که بایستی جنبه کیفری داشته باشد اما دارای جنبه کیفری نیست و میتوانید دادخواست علیه فروشنده در دادگاه حقوقی مطرح نمایید.