همکاری بدون قرارداد شروع شده و به مشکل برخورد کرده رو چطور باید تموم کرد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۵۶ #70692738

سلام
من ۵ سال هست که با شخصی همکاری‌ میکنم اما بدون قرارداد. متاسفانه دریافتی ماهانه که نداشتم و گاهی مبلغی دریافت میکردم که متاسفانه خیلی کم بوده. نرم افزاری‌که نوشتم الان توسط چند کاربر در حال استفاده است.
چطور میتونم قطع همکاری‌کنم؟ سورس کدی‌ نوشتم رو باید تحویل بدم؟ و اینکه من تایم هایی که کار‌کردم مشخص‌ نبوده چون دورکار‌ بودم و الان کارفرما مدام تاکید میکنه که ما چطور بدونیم چه ساعت هایی‌کار‌ کردی و چقدر کار کردی؟
همچنین میگن شما کم کاری کردی که پروژه به موقع منتشر نشده، ولی‌من میگم وقتی حقوق دریافت نمیکنم نمیتونم انگیزه ای برای کار‌کردن داشته باشم. ممنون میشم راه حلی برای دریافت حق‌و‌حقوق این ۵ سال به من بدید و اینکه آیا حق با منه؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام ازطریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست مطالبه وجه تقدیم و تنظیم نمایید.

طرح دادخواست مطالبه وجه نمایید.

بدوا ازطریق دفترخدمات قضایی اظهارنامه ای برای مخاطب ارسال و موارد از جمله مطالبات را یادآوری و متذکر نموده و مهلتی برای پرداخت مشخص بنمایید......

دادخواست مطالبه وجه با جلب نظر کارشناس دهید

سلام و احترام؛
دادخواستی تحت عنوان مطالبه وجه تنظیم کنید و جلب نظر کارشناس را هم از دادگاه بخواهید.

دادخواست مطالبه وجه بدهید.

با سلام. با جلب کارشناس مربوط، اقدام به مطالبه وجه کنید.