اگر متوجه بشوند تعلیق باطل میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۷ #70690155

سلام و خسته نباشید خدمت وکلای عزیز
بنده یک حبس دارم که به مدت سه سال تعلیق شده. قبل اینکه دادگاه رای به تعلیق بده من یک جرمی مرتکب شدم که شش ماه زندان دادن اما رای دادگاه در زمان تعلیق صادر شده.
ممنون میشم پاسخ بدید

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
حبس از نود و یک روز تا شش ماه مجازات درجه هفت میباشد هر چند فقدان سابقه کیفری از شرایط تعلیق مجازات میباشد لذا به شرط مؤثر بودن به شرح تبصره ماده ۴۰ قانون مجازات اسلامی بنابراین حتی در صورت اطلاع نیز قرار تعلیق لغو نمیشود

اصولا باطل میشود و چون سوابق شما را بررسی کردن و مشخص نشده احتمالا بعدا هم مشخص نشه و در صورت مشخص شدن تاثیری نداشته باشد