آیا با این شرایط امکان صدور حکم طلاق وجود دارد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۰۴ #70677166

سلام
زوج بعد از ازدواج دچار بیماری زگیل تناسلی شده بدون اینکه رابطه خارج از زناشویی داشته باشد و اثری هم از این بیماری در ظاهر اندام تناسلی زوجه نیست، مع الوصف زوج تحت درمان قرار گرفت و از یک سال پیش تاکنون هیچ اثری از وجود زگیل ها نیست فقط جای لیزردرمانی در بعضی نقاط روی پوست نمایان است و زوج به جهت جلوگیری از ابتلای دوباره واکسن هم زده است، فی الحال زوجه دادخواست طلاق با عنوان ابتلا زوج به بیماری لاعلاج به دادگاه ارائه داده است.
آیا این بیماری جزو بیماری های لاعلاج محسوب می‌شود؟
آیا این امکان وجود دارد شخصی که ابتدا ناقل بیماری بوده مشخص شود؟
ممنون میشم اگر کارشناسان محترم جواب سوالات رو به تفکیک بیان نمایند.
با تشکر

مشاوره حقوقی طلاق
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورت درمان از موارد طلاق نیست

سلام.اکر با تایید نظرپزشکی قانونی خطرپذیری این بیماری مشخص شودوغیر قابل درمان باشد امکان حق طلاق متصور است

با سلام درصورتی که امکان درمان وجود داشته باشد از موارد طلاق نمی باشد

بیماری مذکور از موارد طلاق محسوب میشود .

می تواند از موجبات طلاق برای زوجه تلقی گردد

باسلام بانظرپزشکی قانونی، اگرمیزان خطرپذیری این بیماری مشخص شود امکان حق طلاق وجود دارد.

با سلام
تحت شرایطی امکان طلاق وجود دار