اثبات مالکیت مالی غیر منقول به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۳۰ #70675914

با سلام واحترام
پدر من در سال 91 در مورخه 21/04/91 یک ملک تجاری در مشاوره املاک به نام سه نفربرادر به صورت 3تا دودانگ مبایعه نامه بدون شاهد تنظیم کرده است وبعد از مدتی پدر مان پشیمان شده وگفته است می خواهیم مبایعه نامه فسخ کنم وماچهار نفرد ر مشاور املاک حاضر شده ام ومتصدی بنگاه بدون هیچ ظهرنویسی مبایعه نامه فسخ نموده است وکد رهگیری ان را سیستم ثبت املاک خارج نموده است. بعدا درمورخه 12/6/91دوباره مشاوره املاک مراجعه نموده ودر یک برگی مبایعه نامه جدید تنظیم شده به نام دونفربرادر بدون حضور شاهد مبایعه نامه تنظیم نموده است ودر تاریخ 15/6/91 سند قطعی وغیر منقول در دفتر اسناد رسمی سند تظیم شده است در مدت این سالها برادرم بارهااجاره نامه رسمی باهم تنظیم کرده است برادرم با همان مبایعه نامه فسخ شده مورخه 21/04/91 تحت عنوان خواسته های اثبات مالکیت مالی غیرمنقول اعلام بطلان معامله و الزام به تنظیم سند رسمی ملک وایشان از فروشنده(پدرم ) واز من وبرادرم دونفر شکایت کرده است و پدرم الزام به به تنظیم سند رسمی ملک کرده است وبه میزان2 دانگ مبایعه نامه قبلی و می گوید مبایعه نامه فسخ نشده است.و پدرم میگوید حاضر در دادگاه نیست
سوال اول: امکان برد در پرونده برای من چقدر است
سوال دوم: در صورت شکست من درپرونده سند 2 دانگ چگونه برایم صادر میشود .(توضیح کامل بدهید)

با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
سوالتان نامفهم است .