با گم شدن سند ملک، چگونه میتوانم سند جدید بگیرم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶۴ #70651194

سلام. سند یک دنگ از ملک شش دنگ واقع در شهر تهران گم شده است. چگونه میتوانم سند جدید بگیرم و چه مدت طول میکشد. متشکرم

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام، می توانید به مراجعه به اداره ثبت اسناد و املاک محل وقوع ملک، سند المثنی بگیرید که مدت زمان ان هم بستگی به اداره و پیگیری شما دارد

میتوانید از طریق اداره ثبت مربوطه تقاضای صدور سند المثنی نمایید
ضمنا بهتر است مراتب مفقودی را یک نوبت اگهی کنید

با سلام با مراجعه به اداره ثبت محل وقوع ملک درخواست المثنی بدهید

درخواست المثنی از اداره ثبت محل وقوع ملک

با سلامضمن اعلام مفقودی ، با مراجعه با اداره ثبت اسناد و املاک محل وقوع ملک تقاضای صدور سند مجدد بفرمائید.