چه نوع جرمی واقع شده به نظرتون و مجازاتش چیه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۳۴ #70649226

سلام
اگر یک نفر مهر دفتر دادگاه کپی کنه (از مهر دفتر دادگاه از روی یک برگ فتوکپی عکس گرفته)رو یک متن دیگه که متن خودش نوشته با فتوشاپ ناشیانه گذاشته، و از بانک استعلام پرینت حساب طرف درخواست اعسار بگیره، خودش به قاضی گفته بگیر قاضی نمی‌گرفته مجبور شده کارمند بانک متوجه شده و استعلام بهش نداده مجازات طرفی که سابقه هم نداشته چیه نیت بدی هم نداشته فقط خواسته کشف کنه پولا چطور از حساب خارج شده باعث ضرر زیان کسی هم نشده
می گوید جعل هم نکرده کپی بوده فقط از مدرک کپی شده استفاده کرده که خودش ساخته کارمند بانک چون اصل نبوده گفته کو اصلش گفته ندارم اینم ولش کرده رفته .

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
جعل واقع نشده است

به نظر نمی رسد جعل واقع نشده است...

سلام در رویه حاکم موضوع اختلافی است و به نظر از مصادیق جعل می‌تواند باشد

بادرودوسلام جرم جعل محقق نشده.

با درود بنظر جعل واقع نشده است

باسلام
صرف استفاده از مهر جعل محسوب میشود