کارفرما مدام پیام میده شما بدهکاری، من نباید اینقدر پول میدادم به شما و باید پس بدی اصلا این امکان دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۸ #70631411

با سلام
بنده از برج ۲ سال ۹۶ جایی مشغول بکار بودم البته بدون قرارداد ولی بیمه شدم و در نهایت برج ۶ اومدم بیرون دریافتی بنده طی ۳۰ ماه حدود ۹۰ میلیون بوده پورسانت و ثابت مقداری هم جنس برداشتم حالا کارفرما مدام پیام میده شما بدهکاری من نباید اینقدر پول میدادم بشما و باید پس بدی اصلا این امکان داره؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
توضیحات شما کامل نمیباشد
در صورتیکه طبق توافق بعمل آمده،ایشان مبلغ بیشتری را پرداخت نموده باشند،لذا الباقی مبلغ باید مسترد کرد چرا که استیفای ناروا میباشد

سلام، اگر مطابق با قراداد حقوق و مزایا دریافت کرده ای نگران نباش

در ابتدای امر باید سئوال بنده را پاسخ بدید که شما در کارگاه چه سمتی را داشته اید ؟
دوما وقتی شما از سوی کارفرما بیمه می شوید از لحاظ حقوقی بدین معنا است که شما بعنوان کارگر برای بیمه گر مشغول به کار هستید و حق بیمه شما بر اساس میزان مسئولیت شما و اعلام شده از سوی وزارت کار مشخص است به عنوان مثال درصدی که کارفرما برای یک کارگر ساده در سال ۹۸ پرداخت میکند A ریال است و درصدی که برای حسابدار پرداخت میکند B ریال .
عمدتا بر این اساس میزان حقوق ثابت شما طبق قانون مشخص می شود .اما در صورتی که فی مابین شما و کارفرما قراردادی باشد که میزان حقوق شما را مساوی یا بیشتر از قدر متیقن وزارت کار در نظر گرفته باشد ، دیگر به قانون کار توجهی نمیشود و ملاک قرارداد است.در این مورد کارفرما اگر از طریق قانون و بسیار زیرکانه جلو برود میتواند تحت عناوینی مثل امانت یا وجوه تن خواه ممکن است بتواند علیه شما شکایت خیانت در امانت کند که این احتمال بسیار دوری است.