دریافت مستمری از دو صندوق بازنشستگی امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲,۷۸۲ #70620315

سلام من بازنشسته علوپزشکی می باشم. وشوهرم بازنشسته ی تامین اجتماعی می باشد. سوالم این است که بعد از فوت ما حقوق ما دونفر به دختر مجردمان می رسد. یعنی وی می تواند از دوتا صندوق مستمری در یافت کند.با تشکر

مشاوره حقوقی قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود فقط یک مستمری تعلق می گیرد البته حق انتخاب مستمری بهتر را خواهند داشت

با درود فقط یک مستمری قابل دریافت است

سلام
بله دریافت مستمری هم از جانب پدر و هم از جانب ما در بلااشکال خواهدبود

سلام
با توجه به متفاوت بودن دو صندوق به نظر امکان ان وجود دارد

سلام خیر فقط یک حقوق به وی تعلق می گیرد او می تواند احقوقی را که بیشتر است دریافت کند

سلام. طبق قانون حمایت خانواده ایشان میتواند از هر دو مستمری تا زمانی که ازدواج نکرده است، بهره مند گردد

سلام، بله ایشان می‌تواند چون مجرد هست دریافت نماید