نفقه عده چند ماه است و چقدر است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۳۶۴ #70610186

با سلام
وکلا و اساتید بزرگوار
نفقه عده چند ماه است ؟ و به مبلغ آن به ازای هر ماه معمولا" و عرفا" با توجه به تجارب شما عزیزان و پرونده های که داشته اید چقدر است برای یک خانم بدون فرزند ؟
با تشکر

مشاوره حقوقی نفقه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میزان نفقه با توجه به شرایط تحصیل و شغل خانواده و... توسط کارشناس معین می شود.

نفقه با توجه به عرف و وضعیت خانوادگی شخصی و تحصیلی شما تعیین خواهد شد

شرایط خانم از جمله تحصیلات،شغل،شرایط خانوادگی و .... توسط کارشناس اعلام خواهد شد.

با سلام مدت زمان عده ، به علت عده بستگی داشته ، و متفاوت است . طلاق و فوت زوج از دلایل نگهداشتن عده و متعاقبا رعایت زمان خاص خود می باشد. اما در خصوص میزان نفقه ، عوامل متعددی چون سطح تحصیلات ، سطح و چگونگی زندگی زوجه در خانواده ی پدری پیش از ازدواج و شغل و سمت و جایگاه و رویه های سابق فیمابین زوج و زوجه و ... موثر و نافذ ،و توسط کارشناس مورد تشخیص است

سلام
میزان نفقه باتوجه به شرایط خانم از جمله تحصیلات،شغل،شرایط خانوادگی و .... توسط کارشناس اعلام خواهد شد.