اگر به اعسار، اعتراض زده باشم و حکم قطعی بیاید، باز حق اعتراض دارم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹,۴۶۶ #70589

برای اینجانب حکم اعسار آمده بود و دوباره درخواست تجدید نظر داده بودم ولی وقتی حکم قطعی آمد در مبلغ اقساط هیچ تغییری حاصل نشد . حکم، همان حکم اعسار اول بود.حالا آیا با توجه به وضع بد مالی و اینکه ورشکست شده ام باز میتوانم بعد از آمدن حکم قطعی تقاضای اعسار مجدد یا کم کردن اقساط را بدهم؟ و اگر آره، به چه عنوانی می توانم این کار را بکنم تا نسبت به تعدیل اقساط کمکی شود! سوال دوم اینکه: اگر دیگر نمیتوانم درخواست تعدیل اقساط را بدهم، بعد از آ»دن حکم قطعی چه کار باید بکنم؟ و اینکه آیا به حساب شاکی باید پول واریز کنم یا حساب دادگاه؟

مشاوره حقوقی مطالبه وجه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورتی که اعسار داده اید و با اعسار شما موافقت شده و حال که بخاطر عدم تمکن مالی در مضیقه هستید در این صورت میتوانید دادخواست تعدیل به دادگاه ارایه نمایید یا در صورت ممکن اقساط تعیین شده کمتر شود .

در صورتی که شما به رای اعتراض داشته باشید می توانید درخواست تجدید نظر نمایید و آوردن حداقل 2 نفر شاهد که از وضعیت معیشت شما مطلع باشند کمک کننده خواهد بود.