ایا این خانم میتونه طلاق بگیره؟

پرسیده شده
۴۵ پاسخ ۶۷۹ #70578728

با سلام.
همسر برادر من ترک منزل کرده و با وساطت بزرگترها هم راضی به برگشت نیست. ایشون مهریه اجرا گذاشتند و ما عدم تمکین ثبت کردیم. ادعای ایشون اعتیاد برادرم هست که ایشون تحت درمان هستن و‌ نامه از پزشک هم داریم و اعتیادشون رو تازه شروع کرده بودن که این خانم منزل رو ترک کردند برادرم قصد طلاق دادن ندارن. مادر این خانم خیلی در زندگیشون دخالت میکنه حتی بدون تجویز پزشک به دخترش قرص اعصاب داده. ما میتونیم از این قضیه استفاده کنیم؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۴۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تنها در صورت اثبات عسر و حرج امکان موافقت با طلاق وجود دارد

درود
اعتیاد زوج از مصادیق عسر و حرج است و در صورت اثبات ان با تقاضای طلاق زوجه موافقت میگردد .

سلام
با احترام ایشان در صورتی که بتوانند عسر و حرج خود را ثابت کنند میتوانند طلاق بگیرند‌.

در صورت اثبات عسر و حرج امکان طلاق وجود دارد

با درود زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود

درود
با توجه به اینکه برادر شما تازه گرفتار شده و اینکه تحت درمان است، بعید به نظر می رسد که درخواست صدور طلاق همسر ایشان مورد پذیرش دادگاه قرار گیرد. رویه دادگاه ها هم بر حفظ زندگی زوجین است.

بااحترام
اعتیاد برادر شما عسرو حرج محسوب میشود