میزان حقوق معاف از مالیات در سال ۱۳۹۹ چه مبلغی است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۲ #70577158

باسلام
۲- مالیات از چه فیلدهایی از فیش حقوقی کسر میشود؟ آیا باید فقط از پایه حقوق و اضافه‌ کار کسر شود؟ یا از پاداش، پایه سنوات، حق مسکن و کمک ‌هزینه اقلام مصرفی هم باید کسر شود؟

باتشکر فراوان

مشاوره حقوقی مالیات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
تا سقف ۳۰ میلیون ریال معاف از مالیات است

معاف از مالیات برای درآمد تاسقف ۳۶ میلیون تومان در سال خواهد بود

"با سلام"
تا سقف سی میلیون ریال معاف از مالیات است

سلام
فیش حقوقی کسر میشود؟ فیش حقوقی تا سه میلیون دریافتی معاف از مالیات است
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور، با اعلام میزان معافیت سالانه حقوق و همچنین نرخ مالیات بر درآمد حقوق سال ۱۳۹۹ گفت: سقف معافیت مالیاتی در سال جاری به صورت سالانه ۳۶ میلیون تومان و به صورت ماهانه سه میلیون تومان است.
اقلام مصرفی هم باید کسر شود؟
سال ۱۳۹۹، نرخ مالیات بر درآمد کارکنان دولتی و غیردولتی اعم از حقوق و مزایای فوق‌العاده و کارانه مازاد بر معافیت سه میلیونی، تا ۱.۵ برابر مشمول مالیات سالانه ۱۰ درصد، نسبت به مازاد ۱.۵ برابر تا ۲.۵ برابر آن مشمول مالیات ۱۵ درصد و نسبت به مازاد ۲.۵ برابر تا چهار برابر آن مشمول مالیات ۲۰ درصد می‌شود.
همچنین مالیات برای نسبت به مازاد چهار برابر تا شش برابر مشمول مالیات ۲۵ درصد و نسبت به مازاد شش برابر ۳۵ درصد است
.