وکالت از خواهر و برادر چطور بگیرم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۸۸ #70560843

من یک حساب مشترک با مرحوم مادر خویش داشته که بعلت خالی و مسدود بودن کاری به آن نداشتیم.چند روز پیش به اشتباه ۱۰۰میلیون از کسی که طلبکار بودم، توسط بدهکار به ان حساب واریز شد.
حال بانک می گوید.برای برداشت باید وکالت از تنام خواهر و برادرها داشته باشید.

لطفا راهنمایی بفرمایید که ساده ترین وسریعترین راه برای گرفتن این وکالت چطور می باشد.

مشاوره حقوقی قراردادها
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود سخن بانک صحیح است مگر بتوانید اثبات نمایید وجوه متعلق به‌ شماست
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

با سلام به جهت مشخص شدن تعداد ورثه می بایست ابتدا گواهی حصر وراثت اخذ نموده و پس از آن در یکی از دفاتر اسناد رسمی اقدام به اخذ وکالت رسمی نمایید

درود
بعد از اخذ گواهی حصر وراثت از سایر ورثه در یکی از دفاتر اسناد رسمی بابت برداشت وجه مزبور وکالت اخذ نمایید .

ابتدا بایستی نسبت به اخذ گواهی حصر وراثت اقدام نموده و سپس در دفتر خانه اسناد رسمی وکالت بگیرید

با اخذ گواهی حصر وراثت و وکالت در دفاتر اسناد رسمی می توانید اقدام نمایید

چون حساب مشترک است و یکی از شرکا فوت شده ناچارا نیاز به اجازه از تمام ورثه مادرتان دارید.

با درود ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس با اخذ وکالت اقدام نمایید