چطور میتونم بابت تهمت شکایت کنم درصورتی که فقط خانوادم شاهد هستن؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۳۴ #70547865

با سلام
یکی از اشناها مرتب نزد خانوادم میاد و واسه من پاپوش درست میکنه و تهمت میزنه که با پسری دوست هستم و شاهد دارم و خانواده هم به من مشکوک هستن و بحث داریم من چطور میتونم از این اقا که تهمت میزنه شکایت کنم درصورتی که فقط خانوادم شاهد هستن؟

مشاوره حقوقی افترا
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
میتوانید به اتهام افترا از ایشان شکایت نموده و خانواده را به عنوان شاهد معرفی نمایید

با سلام وقت شما بخیر
می توانید چنانچه بخواهید موضوع را پیگیری کنید با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل سکونت خود و ارسال اظهار امه از ایشان بخواهید اگر به مزاحمت خو ادامه دهد از ایشان به جرم افترا؛ شکایت خواهید کرد اگر مجدد مزاحم شدند شکایت خود را تحت عنوان افتراء تقدیم نمایید و اظهار نمایید که با دلیل و مستند ادعای خود را ثابت کند تا به دادسرا ارسال و رسیدگی شود و اعضای خانواده شما می‌توانند در موضوع شاهد شما باشند . .موفق باشید

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و به اتهام افتراء شکایت کنید

سلام
بهتر از شما راجع به این موضوع حساسیت نشان نداده تا خودشان دیگر اقدامی نکنند و مزاحم شما نشوند
اما به هر حال چنانچه بخواهید موضوع را پیگیری کنید باید به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل سکونت خود مراجعه و شکایت تحت عنوان افتراء تقدیم نماید تا به دادسرا ارسال و رسیدگی شود و اعضای خانواده شما می‌توانند جزو شهود باشند

سلام
اگر تهمت های زده شده ثابت نشود می توانید اعاده حیثیت کنید

با سلام
شما میتوانید بر علیه شخص اقامه دعوی نمایید و از خانواده خود بعنوان شاهد استفاده نمایید و در دادگاه از ایشان بخواهید تا تهمت هایی که به شما زده اثبات نماید در غیر اینصورت از ایشان اعاده ی حیثیت نمایید.