از شخصی که با جعل امضای اینجانب، منجر به کمتر شدن مستمری بازنشستگی من شده است، با چه عنوان دیگری میتوان شکایت نمود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۸ #70541807

سلام
وقت بخیر
جسارتا میخواستم بپرسم شکایت از کسی که با جعل امضای اینجانب، در لیست بیمه سال ۸۶ به مدت ۳ سال و استفاده از سند مجعول، باعث شده ماهانه حقوق اینجانب کمتر به سازمان تامین اجتماعی اعلام و در نتیجه مستمری بازنشستگیم کمتر بشه.
اولا : تحت چه عناوینی غیر از جعل و استفاده از سند مجعول میشه شکایت کرد؟ مثلا کلاهبرداری مصداق داره؟
دوما : آیا شکایت های کیفری فوق مشمول مرور زمان میشه؟ با توجه به اینکه تاریخ اطلاع این جانب از وقوع جرم همین چند روز گذشته هست، آیا میتونم به تاریخ اطلاع از وقوع جرم استناد کنم؟
ممنون میشم بزرگواری بفرمائید و راهنماییم کنید.

مشاوره حقوقی جعل
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
جرم کلاهبرداری در اینجا مصداقی ندارد چون کلاهبرداری توسل به وسایل متقلبانه برای بردن مال دیگری است شما با همان عنوان جعل و استفاده از سند مجعول می توانید علیه ایشان شکایت کرده و مدت مرور زمان هر جرمی از تاریخ اطلاع بزهدیده از وقوع جرم محاسبه می شود