آیا بعد از فوتشون برادرم میتونه برای سهم ارث شکایت کنه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۱۹ #70529520

مادرم زمینی به مساحت دو هزار متر مربع بعنوان ارث پدری دریافت کرده که به جهت اینکه پدر و برادرم ما رو ترک کردن و برای جلوگیری از اذیت و آزار ایشان قصد انتقال زمین به من و خواهرم رو دارن بشرط استفاده در زمان فوت ایشون، میخواستم بدونم چنین کاری امکان پذیره؟ مراحلش به چه صورته؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بلی به شرط عمر میتوانند به نام شما و خواهرتان صلح نمایند و قطعیت آن پس از فوت صورت میگیرد

بله می توانید دردفترخانه نسبت به تنظیم صلح نامه عمری اقدام کنید

سلام بله میتوانند اینکاررا انجام دهند

بله . با تنظیم سند صلح عمری ، سند زمین به نام شما و خواهرتان شده ولی منافع آن تا زمان حیات مادر در اختیار ایشان باقی می ماند . بدیهی است مالکیت قطعی و کامل شما تنها با فوت مادر استقرار و قطعیت می یابد .