من میتونم در دادگاه تجدیدنظر تحت عنوان عدم صلاحیت اعتراض نمایم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۲۲ #70521207

با سلام وعرض ادب
اساتید محترم وبزرگوار
بنا به دستنوشته و یک فقره چک در دادگاه حقوقی بدوی محکوم شدم مجموعابه پرداخت ۳۵میلیون بابت اصل پول ...واینکه فقط یک جلسه تعیین شد وان جلسه بنده نتوانستم بروم..
حال سوالم اینه که صلاحیت رسیدگی به دعوای مالی زیر ۵۰میلیون مگر با شورا نیست
وانهم دادگاه مگه نباید در ادرس خوانده باشد ودادگاهی ۲۰کیلومتری ادرس خوانده برگزار شده؟
واینکه طبق همون دستنوشته من ۱۵ میلیون بدهکارم و چک ۲۰ میلیونی زیر همون دست
نوشته اشاره شده بود
به ان پشتوانه ان ۱۵میلینه؟
ممنون از لطف شما

مشاوره حقوقی چک
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
دعاوی مالی تا ۲۰ میلیون تومان در صلاحیت شورای حل اختلاف است.

درود
سقف رسیدگی در شورا ۲۰میلیون است.

دعاوی تا بیست میلیون تومان در صلاحیت شورای حل اختلاف می باشد

سلام تا ۲۰میلیون شورا وبالاتر در دادگاه میباشد موفق باشید

با درود تا سقف ۲۰ میلیون تومان در صلاحیت شورای حل اختلاف است

با سلام دعاوی تا بیست میلیون در صلاحیت شورا هست بهتر است با یک وکیل مشورت نمایید.

سلام دعاوی مالی تا ۲۰ میلیون تومان در صلاحیت شورای حل اختلاف است و بیش از ۲۰ میلیون تومان در صلاحیت دادگاه عمومی است