آیا بر اساس این وکالتنامه امکان انتقال یا فروش ملک توسط وکیل وجود دارد؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۴۰۰ #70511942

با سلام و احترام
مراجعه به کلیه ادارات و سازمان ها و بانک ها و هر یک از ادارات و دوایر و شرکت ها و سازمان های دولتی و غیر دولتی و انجام کلیه امور اداری نسبت به آپارتمان فوق الذکر با کاربری مسکونی، و تنظیم و امضا هر گونه قرارداد و نیز تنظیم و امضای اجاره نامه با هر شخص حقیقی و حقوقی حتی به نام شخص خود (وکیل) به هر مبلغ و با قید و شرط و تعهد و ارائه و دریافت اسناد و اوراق و تقاضانامه و گواهی و مجوز و تاییدیه و غیره و سپردن و قبول تعهدات و انجام گواهی امضا و امضا ذیل اوراق و مدارک و اسناد و سایر تشریفات که لازمه انجام موارد وکالت باشد.
حدود اختیارات: وکیل برای انجام مورد وکالت با حق توکیل غیر ولو کرارا و عزل وکلای انتخابی دارای اختیارات تامه قانونی بوده و هرگونه امضا و عمل و اقدامی بنماید تماما به منزله امضا و عمل و اقدام موکل بوده و مورد قبول مشارالیه خواهد بود و در هیچ موردی نیاز به حضور و امضای موکل نبوده و مفاد این سند فقط در نفس وکالت موثر است.
با سپاس فراوان.

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با توجه به متن وکالتنامه اجازه فروش در آن قید نشده

سلام اجازه در اجاره قید شده برای فروش باید تصریح گردد

بااحترام
بله ولی نه برای خود به نام دیگران میشود

با احترام در این وکالتنامه از اذن در فروش چیزی ذکر نشده است

با توجه به متن ارسالی اجازه ی فروش ندارند

با سلام
اجازه فروش در موردی که فرمودید ذکر نشده است

با سلام
با توجه به اینکه فروش جز اعمالی است که باید در وکالتنامه تصریح شود ،چون در مورد این وکالتنامه این تصریح انجام نشده ،حق فروش ندارد