مبلغ بیمه بیکاری چگونه تعیین میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۱۴ #70511675

خسته نباشید
اول می خواستم بپرسم درسته که می گن به خاطر کرونا، حداکثر ۹ ماه بیکاری می دن. برای من که ۱۱ سال پرداخت بیمه داشتم، باید ۱۸ ماه، بیمه بیکاری بدن. درسته؟ و اگر اردیبهشت سال بعد(۱۴۰۰) بتونم از کارفرما نامه عدم نیاز بگیرم و بیکار بشم، مبلغی که باید بگیرم، می شه پایه حداقل بگیر در سال ۹۹؟ یعنی مثلا روی ۲ میلیون تومن می تونم حساب کنم؟ الان داره برام ۳ میلیون رد می شه و پارسال ۲ میلیون و ۱۰۰ . ممنون می شم بگین ۹ ماه شایعه است یا نه و من ۱۸ ماه رو می تونم بگیرم یا نه و اگر هست برای کسی با شرایط من، اگر ماه دیگه بیکار بشم حدودا چه مبلغی می شه؟
متشکرم

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

۱ماه فرصت دارین بعد بیکاری برا گرفتن بیمه بیکاری اقدام کنین ومیزان آن حداقل حقوق زمان پرداخت هستش

طبق قانون برای شما ۱۸ ماه بیمه ی بیکاری داده میشود همچنین میزان حقوق شما ۸۵ درصد آخرین دریافتیتان خواهد بود

با درود
میانگین یا متوسط حقوق برای محاسبه مقرری بیمه بیکاری از مزد ۹۰ روز آخر محاسبه می شود. یعنی مزدی که بر مبنای آن حق بیمه واریز شده در ۹۰ روز آخر جمع شده و تقسیم بر ۹۰ می شود.

خیر این موضوع صحت ندارد شما با توجه به سابقه یازده ساله طبق ماده ۷ قانون بیمه بیکاری به مدت ۱۸ ماه می توانید از بیمه بیکاری استفاده نمایید

توجه داشته باشید بیکارازنظر قنون شخص بیمه شده است که بدون اختیار خودش از کار برکنار شود همچنین آن شخص درحال حاضر آماده کار باشد از اسفندسال ۹۸ دولت تصمیم گرفت به کارگران بیمه شده در ایام کرونا حقوق بیمه بیکاری پرداخت کند اما هنوز هم ۶۰۰ هزار تومان آنهم به تعدادی پرداخت کردند لذا مدت زمانیکه می توانی از حقوق بیمه بیکاری برای ۱۱ سال سابقه پرداخت حق بیمه بگیری و حقوقی که برات تعلق می گیره بشرح زیر است

از ۱۲۱ ماه تا ۱۸۰ ماه مجردین ۱۸ ماه و برای متهلین ۲۶ ماه است

حداکثر حقوق بیمه بیکاری ۸۵ درصد آخرین دریافتی است چنانچه دریافتی کارگر بیکار حداقل حقوق باشد همان حداقل حقوق پرداخت می گردد