آیا ممکن است دوباره قاضی دستور جلب صادر کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۱۵ #70503606

در شرکتی کار میکردم و بعد از ۷ سال به توافق نرسیدیم و از ان شرکت رفتم بعد از حدود دو ماه علیه بنده شکایت کرده با عنوان سرقت و خیانت در امانت دادیار محترم به دلیل نداشتن ادله و پیگیری نکردن برائت صادر نمود و دوباره بعد از یک سال با همون عنوان شکایت کرده و بدون اخطار جلب گرفته و بنده را دستگیر کردن با مراجعه به دادسرا بازپرس محترم قرار موقوفی منع تعقیب صادر کرد با این حال شاکی دوباره اعتراض کرده.
آیا ممکن است دوباره قاضی دستور جلب صادر کند؟
و آیا در حال حاضر که شاکی اعتراض زده بنده میتونم اعاده حیثیت انجام بدم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

یک شکایت دوبار با یک موضوع مطرح نمیشود . لذا به قرارمنع تعقیب سابق الصدور استناد کنید تا پرونده جدید بسته شود

سلام
می توانید اعاده حیثیت انجام بدهید
پس از اثبات بی‌گناهی خود با اقامه‌ی شکایت افترا به دادسرا، از مرجع مربوطه تقاضای تعقیب، تحقیق و مجازات را خواستار می‌شوید.
به دادسرا احضار می‌شود و از خود دفاع می‌کند و اگر سوءنیت او اثبات شود، با صدور کیفر خواست پرونده برای سایر رسیدگی‌ها به دادگاه عمومی جزایی ارسال می‌شود.

با سلام اگر یک بار از شما شکایت شده و منجر به قرار منع یا موقوفی تعقیب شده باشد، ادعای علیه شما مشمول اعتبار امر مختومه است و با ایراد شما بازپرس یا دادیار حق رسیدگی ندارد.