چگونه باید پیگیر مطالباتم باشم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۶۴۶ #70488572

برای یک ارگان نظامی کار پیمانکاری انجام دادم که طرف صحبتم هم شرکتی بوده که مدیریت پیمان کار رو داشته صورت وضعیت من توسط شرکت تایید ولی ارگان نظامی سر قیمت ریالی پرداخت نمیکنه، پرداخت ها مستقیم با خود بخش نظامیست، الان من باید از کی شکایت کنم و چجوری؟
شرکت مدیریت پیمان میگه ما کاره ای نیستیم و همه چی با بخش نظامی معاونت مهندسی شه

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درصورتیکه قراردادی بین شما هست ایفاء تعهدات قراردادی را دادخواست بدهید درغیراینصورت علیه ارگان نظامی اقامه دعوا و با اثبات انجام کار حقوق خود را مطالبه نمایید .

باسلام
شما باید از شرکتی که براشون کار کردید یا بعنوان کارفرما در قرارداد ذکر شده و ذیل قراردادو مهر و امضا کرده و مسئول پرداخت کارکرد شماست طرح دعوا کنیدحالا پروژه نظامی باشه یا غیر نظامی مهم نیست مهم طرف قرارداد شما در قرارداده بعنوان کارفرماست که باید بر علیه او طرح دعوا کنید.موفق باشید.

اگر قراردادی بین شما و پیمانکار تنظیم شده باشد باید علیه پیمانکار اقامه دعوی برای مطالبه حقوق خود کنید و اگر با ارگان نظامی عقد قرارداد نموده اید باید ازارگان مطالبه نمایید ولی اگر قراردادی تنظیم نشده باشد باید با استناد به مدارک وحداقل دو شاهداقامه دعوی علیه پیمانکار و ارگان نظامی نمایید .

با سلام و احترام
طرف قرارداد شما کیست
قرارداد دارید
اجرا آن را از محاکم قضایی بخواهید

"با سلام"
در صورت وجود قرارداد بر اساس آن اقدام نمایید

با سلام
اگر قراردادی فی مابین شما و پیمانکار تنظیم شده باشد بایستی علیه پیمانکار اقامه دعوی برای مطالبه حقوق خویش ارایه نمایید و اگر با ارگان نظامی عقد قرارداد نموده اید بایستی از ایشان مطالبه نمایید و اگر قراردادی تنظیم نشده باشد بایستی با استناد به مدارک و شواهد ( حضور حداقل دو شاهد ) اقامه دعوی علیه پیمانکار و ارگان نظامی نمایید .

در صورت وجود قرارداد میتوانید مطابق مفاد قرارداد تقاضای ایفای تعهدات را بنمایید . در صورت تمایل قرارداد احتمالی را از طریق قسمت ارزیابی ارسال نمایید تا پاسخ دقیق تری ارائه شود .