چطور استعلام بگیرم همسرم با خانمی دیگری صیغه نامه دارد؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۳۲۹ #70486930

صیغه نامه داشتن همسرم با خانوم دیگه و اینکه با هم در رابطه هستند ؟

مشاوره حقوقی ازدواج موقت (ثبت احوال)
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
جز در مواردی خاص قابل استعلام نیست.عقد موقت ثبت نمی شود

سلام متاسفانه امکان اخذ استعلام وجود ندارد عقد موقت ثبت نمیگردد

با سبام،جز در موارد استثنایی قابل استعلام‌نیست چون ثبت رسمی نمیشود.

جز در موارد استثنایی عقد موقت ثبت رسمی نمیشود در نتیجه قابلیت استعلام نیز ندارد.

با درود. معمولا عقد موقت ازدواج در سامانه ثابتی ثبت نمیشود تا استعلام گردد

باسلام عقدموقت اصولا ثبت نمیگردد و قابل استعلام نمیباشد

ازدواج موقت قابل استعلام نیست