تغییر اسم و فامیل شناسنامه چگونه است؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۱,۱۴۸ #70452408

سلام خسته نباشید
من ۱۹ سالمه و پدرم و پدربزرکم به فاصله یک سال فوت کردن شرایط تغییر اسم و فامیل و برداشتن پسوند شناسنامه م با وجود فوت پدر چگونه هست ایا به امضای کسی نیاز هست ؟ یا خودم به صورت اختیاری میتونم انجام بدم ؟

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق ثبت احوال اقدام کنید

سلام اسم از طریق دادگاه و نام خانوادگی از ثبت احوال شرایط هر کدام متفاوت است

با سلام خیر نیازی به امضا شخص دیگری نیست باتوجه به سنتان خود شما برای تغییر نام و نام خانوادگی تان میتوانید اقدام نمایید برای تغییر نام به اداره ثبت احوال مراجعه نمایید.

سلام و ارادت
میتوانید خودتان از طریق اداره ثبت احوال اقدام نمایید .

برای تغییر نام باید دادخواستی حقوقی با رعایت نکات حقوقی از قبیل داشتن استشهادیه محلی آن هم صرفا در برخی موارد با طرح دعوی به طرفیت اداره ثبت احوال محل آن اداره را ملزم به تغییر نام شما و ثبت نام جدید کرد که البته این موضوع بسیار نکات و شرایط متفاوتی دارد که در دل یک پاسخ و حتی یک مقاله نمی گنجد

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیداز طریق اداره ثبت احوال اقدام نمایید.

باید از طریق اداره ثبت احوال اقدام کنید