آیا میتوانیم پول دیه و سهام رو قانونی ازشون بگیریم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۸ #70451730

سلام

برادر من ۴ سال پیش در اثر تصادف فوت کرد که مبلغی از دیه به پدرم میرسید اما همسر برادر مرحومم بخاطر بیسوادی پدرم بدون رضایتش پول دیه را تو دادگاه با گرفتن امضا ندادن، الان یه دونگ از مغازش رسیده به پدرم که بازم آدرس گیرنده سند را منزل خودش زده و الان باید برای انتقال سهام پدرم ببرن شرکت که دوباره اونم ندن بهش.

میتونیم پول دیه و سهام رو قانونی ازشون بگیریم؟

چون واقعا پدرم نیاز داره و همسر برادرم از لحاظ مالی مشکلی نداره.

مشاوره حقوقی دیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام سهم دیه اگر پدرتان امضا کرده و به عروسش داده ، در صورتی می توانید مطالبه کنید که قرار بر استرداد آن بوده باشد و به عروش بخشیده نشده باشد . در خصوص مغازه اگر سند به نام پدر است و به سند دسترسی ندارید می توانید از طریق اداره ثبت درخواست سند المثنی نمایید .

میتونیم پول دیه و سهام رو قانونی ازشون بگیریم؟

پول دیه را چون پدرتان امضا کرده اند نمی شود بگیرند مگر اثبات کنید که ایشان را فریب داده اند و از این طریق اقدام کنید

اما سهام ایشان از منزل را می توانید بدون هیچ مشکلی بگیرید