هیچ گونه قراردادی با صاحب باغ مبنی بر سرایداری بنده ندارم، آیا میتوانم ادعای حق و حقوقی کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۲۷ #70448344

بنده حدود بیست سال در باغی به عنوان سرایدار مشغول هستم ولی تا الان حق و حقوقی دریافت نکردم و هیچ گونه قراردادی با صاحب باغ مبنی بر سرایداری بنده ندارم ولی از شورای محل و مسجد محل گواهیگواهی و استشهاد دارم که از سال ۸۴ در این باغ در حال سکونت هستم.
آیا میتوانم ادعای حق و حقوقی کنم ؟؟؟

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
قابل اثبات و دریافت است.

سلام بله میتوانید اعای حق و حقوق نمیایید

با سلام
شما میتوانید از اداره کار شکایت خویش را مطرح نمایید اگر بیمه واریز نموده است دلیل بر اثبات رابطه ی کارگر و کارفرمایی است لیکن اگر بیمه واریز نشده است همان استشهادیه را به هیات تشخیص ارایه نموده تقاضای ارجاع امر به بازرس نمائید

باستناد استشهادیه موجود از افراد مطلع و گواهی هایی که دارید میتوانید در اداره کار منطقه خود اقدام به طرح شکایت و مطالبه حق و حقوق قانونی خود را نمایید .

درودبرشما
بله می توانیداثبات ومدعی حق شوید.

سلام
بر اساس مطلبی که گفته اید بین شما روابط کارگر و کارفرمایی برقرار است و می توانید نسبت به حقوق خود ادعا کنید البته باید حرف های طرف مقابل را نیز شنید و اظهار نظر نمود