آیا بدون اینکه طرف بدونه و در جریان باشه پرونده ای تشکیل میشه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۹۴ #70446762

سلام

وقت بخیر

من رفتم سوء پیشینه بگیرم و گفتن که یه پرونده داری و قرار منع تعقیب صادر شده است.

آیا بدون اطلاع خودم و اینکه تو ثنا هم ثبت نام نکرده بودم،امکانش هست پرونده ای داشته باشم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود گاها بله ممکن است

سلام بله . ممکن است شخصی از شما شکایت کرده اما به لحاظ عدم ارائه دلیل یا جرم نبودن عمل ، منع تعقیب صادر شده باشد .

با سلام واحترام
بله امکان شکایت علیه شما وجود داشته است

بله این امکان وجود دارد چون شما محکوم نشدید برای شما ابلاغ و احضاریه ارسال نشده است.

بله. اما با توجه به قرار صادره در خصوص شکایت صادره قرار منع تعقیب صادر شده است. : این قرار عبارت است از اینکه بازپرس یا دادیار با بررسی جمیع دلایل و قراین موجود در پرونده و پس از اعلام ختم رسیدگی، به این نتیجه می‌رسد که عمل منتسب به شما جرم نبوده یا اینکه عمل انتسابی جرم بوده اما دلیل کافی برای توجه اتهام به شما در پرونده وجود نداشته است

با سلام .
.طرح دعوا هیچ ارتباطی با ثبت نام ثنا ندارد. و چون منجر به صدور قرار منع تعقیب شده. به شما ابلاغ نشده است.
و شما فاقد سابقه کیفری موثر هستید .جای نگرانی نیست