چگونه میتوانم خود را از زندان رفتن مبری کنم؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۴۸۴ #70425354

با سلام
مدتی قبل در دادگاه کیفری به جرم استمال چک پول و حمل شوکر محکوم به ۶ ماه حبس شده ان در حال حاضر در فرجه زمانی تجدید نظر تا اجرا به سر میبرم با عنایت به نداشتن سو سابقه و اقرار و همکاری و احضار ندامت چگونه میتوانم خود را از زندان رفتن عفو کنم لازم به دکز است ۴۰ روز در زندان بوده ام نیز از محکومیت ۶ ماهه ام کسر میشود با باید با قاضی پرونده در جریان بگذارم

مشاوره حقوقی کیفری
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر حکم حبس شما عینا تایید شود باید به زندان بروید و شروع به اجراء شود و می توانید از مقررات آزادی مشروط استفاده کنید
و اگر پرونده شما الان در دادگاه تجدید نظر است بهتر است به شعبه مربوطه مراجعه و تقاضای اعمال تخفیف و کمک بنمایید و اگر دادگاه تجدیدنظر موجبات آن را فراهم بدانند میتوانندبه شما کمک کنند
و مراجعه شما احتمالا بی تاثیر نخواهد
ضمنا چنانچه شاکی دارید و بتوانید رضایت ایشان را نیز فراهم کنید حتما از تخفیف برخوردار خواهید شد

با توجه به حکم ۶ ماهه حبس و بازداشت ۴۰ روزه در این پرونده ، شما بیست روز حبس لازم الاجرا دارید که پس از آن(تحمل یک سوم از حکم قطعی) استحقاق بهره مندی از نهاد آزادی مشروط را خواهید داشت.

معمولا در شرایط اخیر شیوع کرونا ،حبس های ۶ ماه به پایین مرخصی منتهی به ازادی داده می شود

اگر حکم قطعی شده شما می توانید تقاضای اعمال ماده ۴۷۷ ق.آ.د.ک را تقاضا کنید .از لحاظ مدت بازداشت ۴۰ روزه بله از مدت حبس شما کسر خواهد شد.وقاضی آنرا لحاظ خواهد کرد.

اگر قبلا از آزادی مشروط استفاده نکرده اید میتوانید تقاضا دهید

سلام
تعویق یا تعلیق اجرای مجازات در خود حکم صادره قید می شود و اگر چنین نشده، به معنای آن است که می بایست کیفر حبس را تحمل نمایید. ضمنا مدت بازداشت موقت از کل دوران حبس شما کسر خواهد شد.

مدت بازداشت از حبس شما کسر می گردد در صورت اجرای حبس و گذشت یک سوم از مدت میتوانید تقاضای آزادی مشروط نمایید.