انگشت نگاری از متهمین تجدیدنظر خواه به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۵۶ #70409425

سلام و خسته نباشید
بنده پارسال متهم به معاونت در حمل ۳کیلو ماری جوانا شدم به علت تهسیل جرم چون از گوشی بنده با کسی که حمل میکرده تماس گرفته شده و حکم بنده ۱۰ ماه حبس تعزیری و ۲میلیون تومان و شلاق شد و ۲هفته در زندان بودم و کل متهمین در زندان انگشت نگاری شدن با زدن اعتراض پرونده به تجدید نظر رفته است و امکان تبرئه بنده هم وجود دارد دادگاه تجدید نظر پرونده را ناقص اعلام کرده چون متهمین توسط اگاهی انگشت نگاری نشده بودند و الان تقاضای رفع نقص پرونده را دارند و متهمین پرونده من جمله بنده باید انگشت نگاری بشویم
در همین روزها یعنی ۱سال بعد از ان اتفاق و درست زمانی که تقاضای رفع نقص را کرده اند اتفاق دیگری برای من افتاده است
بنده یک مسافر را برای سرویس ساعتی سوار کردم و گویا مسافر فروشنده گراس بوده است و توسط پلیس شناسایی و دستگیر شد با ۴۰گرم او اعتراف کرد که فروشنده است و مواد را گردن گرفت و توسط کلانتری انگشت نگاری شدم و ۲روز هم در زندان بودم به علت دیر رسیدن قرار تامین و در آن جا هم انگشت نگاری شدم تحقیقات من تمام شده اما تحقیقات مسافر تمام نشده و تا کنون فقط۱بار پیش دادیار رفته ایم و هنوز دادگاه تشکیل نشده و هیچ حکمی صادر نشده
در زیر قراری که دادسرا برای نقص پرونده اول فرستاده را می نویسم
قرار رفع نقص
با اجازه مستفاد از بند الف ماده ۴۵۰ قانون آیین دادرسی کیفری ضمن صدور قرار رفع نقص پرونده
را به شعبه اول بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب ارسال تا از طریق دایره انگشت نگاری
اداره آگاهی ضمن انگشت نگاری از متهمین تجدید نظرخواه سوابق کیفری آنان اخذ سپس پرونده
تکمیلا اعاده گردد.
حال سوال بنده این است که برای پرونده اول که تقاضا رفع نقص کرده اند تا سوابق ما بررسی بشه آیا این اتفاقی که بعد از آن افتاد و هنوز دادگاه تشکیل نشده و حکمی اعم از قطعی یا غیر قطعی صادر نشده آیا این اتفاق دوم به عنوان سابقه در آن پرونده اول ظاهر می شود؟
مگر غیر از این است که توی سجل کیفری تا حکمی قطعی نشود چیزی ثبت نمیشه

بنده قبلا این سوال را پرسیدم و جناب آقای سید روح اله معزی جواب دادن که سابقه حساب میشه ولی بنده در جایی خوندم که تا جرمی ثابت و حکم قطعی نخوره توی سجل کیفری ثبت نمیشه
ممنون از تمام زحمات شما

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در موردی که شخصی بعلت اتهام سرقت یا اتهام دیگری چند روزی به زندان رفته باشد تا زمانیکه این اتهام تبدیل به محکومیت قطعی نشده باشد مسئله و مشکلی برای متهم ایجاد نمیکند ولی چنانچه در مورد این اتهام ، در دادگاه صالحه محکومیت قطعی حاصل کند بدیهی است که محکومیت وی ، محکومیت موثر تلقی شده و در آتیه بعنوان سوء پیشینه یا محکومیت موثر در پرونده سجل کیفری وی ثبت خواهد شد