من روز حضور در دادگاه باید چیکار کنم و چه حرف هایی بزنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۲۲ #70394357

سلام
واسه من ابلاغیه ای اومده با موضوع دفاع از اتهام انتسابی یعنی چی و چه معنی میده

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما باید به شعبه ای که از آنجا براتون ابلاغیه اومده مراجعه کنید و موضوع و علت شکایت رو جویا بشید و بررسی کنید که شاکی بر مبنای چه مستندات و مدارک و ادله ای اقدام به طرح شکایت از شما کرده.
سپس با اطلاع از موارد فوق میتوانید بررسی کنید که در دفاع از خود چه باید بگویید.
اما حتما به ابلاغیه ها توجه کنید و در جلسات رسیدگی محکمه حاضر شوید .

با سلام
اولا بایستی از موضوع اتهام اطلاعاتی برای ما بدهید تا بتوانیم نوع و متن دفاعیات را در اختیار شما قرار دهیم
دوما اینکه اتهامی برای شما زده شده ( که اطلاعی در دست نیست ) و شما بایستی از طریق شعبه رسیدگی کننده اقدام به کسب اطلاع نموده تا بتوانید در جلسه تعیین شده در مقابل آن اتهام دفاع نمایید