آیا اگر در پرونده فحاشی و تهمت شاهد داشته باشی با ایراد قسم، به نفع تو تمام میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۳۹ #70392152

با سلام، در پرونده فحاشی و تهمت و ورود به عنف و تهدید، که شاهد از داخل کوچه دارم ولی از داخل منزل و ضرب و جرح شاهدی ندارم، و طرف مقابل بدروغ گفته که اول من به منزل انها رفتم و فحاشی و ضرب و جرح کردم و شواهد و مدارک دروغین به دادگاه ارائه دادند و تقاضای قسامه کنم، ایا با قسم خوردن من پرونده به نفع من تمام میشود یا طرف مقابلم هم قسم میخورند؟ ممنون

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
از انجایکه موضوع اتهام های مشمول مواد ۶۹۷ الی ۷۰۰ قانون مجازات می باشد،در ابتدا در شعب صلحی شورای حل اختلاف در جهت اصلاح ذات البین مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت و در صورت عدم سازش و ارجاع به دادسرا مراحل تحقیقات مقدماتی صورت میگرد و در نتیجه نیازمند اخذ شهود میباشد کما اینکه در دادسرا نیز با تئجه به اوضاع وقوع جرم،شهود،قرائن و امارات و حتی علم مقام رسیدگی کننده موضوع کشف خواهد شد.

تقاضای قسامه نمی‌توانید نمایید فقط در خصوص شهود ایشان می توانید اگر ایرادی در اظهارات آنها یا شرایط شهود وجود داشته باشد ایراد نمایید

سلام در بحث کیفری مجازات های تعزیری با سوگند اثبات یا نفی نمی شود فقط طی شرایطی قسامه وسوگند دیه یا قصاص را اثبات می نماید