فروشنده دبه کرده است و ادعای حسابرسی کرده یعنی فروشنده درخواست صورت های مالی نموده، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۲۱ #70391677

دو شریک بعد از جدا شدن و خرید ملک و سند زدن قانونی توسط یکی از آنها ، فروشنده دبه کرده است و ادعای حسابرسی کرده یعنی فروشنده درخواست صورت های مالی از من که بعنوان منشی و ثبت سیستمی فاکتور را داشتم خواستار است و از من شکایت کرده .برگه سود و زیان را که هر ماه تحویلشان میدادم خودشان بدلیل شراکت سنتی که داشتند با کاغذهای باطله دور ریختند و در سیستم هم اطلاعات به دلیل قطع برق و از بین رفتن هارد و غیرقابل استفاده بودن بکاپ ها فقط یک سال مالی در دسترس است. تکلیف من چیست ؟ آیا میتوانند برای من دردسر ایجاد کنند ؟ ادعای سواستفاده از کم سوادی کرده و به من بهتان زده اند . چگونه ثابت کنم من مقصر نیستم ؟ هیچ سال مالی برگه ای که نشان دهنده تسویه حساب بینشان باشد را نداشته و امضایی ندارند چون سنتی عمل میکردند فقط سیستم جهت نگهداری حساب و کتاب مشتریان و عملیات بانکی بود. من بعنوان حسابدار نبودم در لیست بیمه ولی عنوان کاریم حسابدار بود. حقوقم زیر یک میلیون میگیرم با وجود دوازده سال که برایشان کار میکنم. لطفا راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اول اینکه در صورت عدم وجود اسناد و مدارک خرید و فروش کارشناس دادگستری بصورت علی الراس هزینه ها و درامدهای عرف همان صنف را ملاک قرار داده و اظهارنظر خواهد کرد .و همچنین از طریق اظهارنامه مالیاتی و نظرات اتحادیه به عددی تقریبی خواهند رسید . دوم اینکه بنظر میرسد شما نیز تلاش کنید مدارک و اسناد صورتهای مالی را جمع آوری کنید تا بتوانید بهتر از خود دفاع کنید .

با سلام اصولا شما فقط در محدوده قرارداد کار مسولیت دارید و صورتهای مالی را در صورتی باید به شرکا تسلیم کنید که چنین مواردی را به شما سپرده باشند یا شما مسول نگهداری آنها باشید. یا اثبات نمایند که در تنظیم و نگهداری آنها قصور و یا تعمدی به نفع طرف مقابل با تبانی انجام شده یا اسناد غیر واقع تنظیم شده.