آیا امکان دریافت دیه از صندوق بیت المال هست و چگونه؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۳۲ #70390304

باسلام.
من عابر بودم و از جای غیر مجاز عبور کردم و ماشین به من زد ماشین فرار کرد و اورژانس من رو منتقل کرد به بیمارستان.شکایت کردم اما مقصر شناخته شدم و پرونده بسته شد. با توجه به این مقصر من بودم و شکایت مال تقریبا هفت سال پیش هست.

مشاوره حقوقی دیه
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

متاسفانه دیه شامل شما نمی شود
پرداخت دیه از بیت المال تحت شرایطی امکان دارد باتوجه به اینکه شما مقصرید امکانش صفره

کاربر عزیز پرداخت دیه از صندوق بیت المال شرایط و اوصاف خاصی دارد که در اینجا بشما تعلق نخواهد گرفت .

باسلام درصورتی که مقصر حادثه خودتان باشید پرداخت دیه منتفی است.

خیر.امکان اخذ دیه از صندوق تامین خسارات بدنی را ندارید

سلام گذشت زمان مانع دریافت دیه از بیت المال نمی شود ولی در خصوص موضوع شما با توجه به شرایط توصیه شده امکان دریافت دیه وجود ندارد

خیر با توجه به مقصر شناخته شدن شما مشمول حال شما نمی شود

درود
چون مقصر بوده اید نمی توانید دریافت کنید.