دریافت دیه بعد از صدور رای در دادگاه تجدید نظر استان چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۸۸ #70386897

سلام.در نزاعی سال ۹۹ طرف مقابل بنده محکوم ب دیه شده است...پرونده شعبه ۱۰۲ کیفری محکوم ب دیه میکند پرونده بعد ب اجرای احکام میرود دوباره اعتراضی زده میشود پرونده به دادگاه تجدید نظر استان میرود و باز همان حکم صادر و شخص محکوم ب دیه میشود الان بنده چگونه دیه خود را دریافت کنم...باید درخواست تقدیم کنم چون اصلا منشی های شعبه کیفری بعد از سه سال باز حاضر ب انجام و مختومه کردن پرونده ندارند...حال باید چکار کنم...باز پرونده ب اجرای احکام میرود و باز زمانی طول میکشد...ضمنا میزان دیه یک دهم دیه کامل است...تو رو خدا یکی راهنمایی کنه

مشاوره حقوقی دیه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

توجه داشته باشید دیه به نرخ روز است

سلام در پرونده های کیفری پس از قطعیت رای پرونده بدون درخواست شاکی ب اجرای احکام ارسال میگردد اما بدلیل کوتاهی شهبه درخواست و تقاضای ارجاع پرونده به اجراب احکام را ب شعبه ارائه دهید تا پرونده به اجرا جهت اقدامات اجرایی ارسال شود

با سلام
اگر حکم قطعی شده است از اجرای احکام اقدام به صدوذ اجراییه نمایید
و اینکه دیه هر زمانی پرداخت بشود طبق نرخ همان سال پرداخت می شود و بروز هست

سلام و درود
به اجرای احکام شعبه صادر کننده حکم بدوی مراجعه نموده ، درخواست اجرای حکم اجرای با تشکیل پرونده و اخذ دستور از قاضی شعبه نسبت به انجام مراحل اداری اقدام نماید

باسلام.اگرپرونده از دادگاه تجدیدنظر اعاده شده درخواست اجرای حکم رو از طریق دفاترقضایی ارسال کنید تاپرونده از طریق اجرای احکام پیگیری گردد.