آیا افسردگی زوجه بعداز ازدواج بدلیل رفتارزوج آیا دلیلی برطلاق زوجه می باشد ؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۰۰ #70359343

اگر زوجه بعد از ازدواج دچار افسردگی شده باشد به دلیل رفتار زوج ، آیا نامه روانشناس در دادگاه میتواند کمک به زوجه در دادخواست طلاق کند؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر توسط روانپزشک صعب العلاج تشخیص داده شود بله

با سلام
افسردگی جزو شروط دوازده گانه مندرج در عقدنامه برای حق طلاق زوجه نیست،و اگر قصد جدایی دارید باید یکی از شروط را اثبات کنید یا اینکه طلاق توافقی بگیرید

با سلام ووقت بخیر
یکی از دلایل طلاق زوجه اثبات شرایط عسرو حرج می باشد که باید با ادله محکمه پسند به دادگاه ثابت شود . اینکه دلیل افسردگی شما همسرتون بوده دلیل برطلاق شما نیست اماره ایست که به علم قاضی برای تصمیم گیری کمک میکند .