چگونه می توانم بدون حضور در شعبه بانک ضامن دیگری شوم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۲۵۳ #70349132

با عرض سلام خدمت اساتید محترم
من برای ضمانت وام یکی از بستگان، خودم حضور ندارم ایا می توانم وکالت محضری در این ضمینه به نام گیرنده وام در دفترخانه تنظیم و به بانک مربوطه ارسال کنم
خیلی ممنون

مشاوره حقوقی قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
هیچ شخصی به وکالت یا نمایندگی از شما نمیتواند اقدام به ضمانت نماید.

سلام وقت بخیر
بابت ضمانت وام شیوه اداری بانک به این منوال است که شخص ضامن باید حتما برای امضاء اوراق حضور داشته باشد لذا برای اطلاع از عدم حضور می توانید با بانک مربوطه هماهنگ نمایید.

سلام، خیر شما بایستی جهت ضمانت شخصا و اصالتا در بانک حاضر شوید