برای شرکت چند عدد مهر تعریف میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۳ #70348028

با سلام
برای قوانین شرکت تعاونی قانون مصوبی هست چند مهر برای شرکت داشته باشیم؟ ما دو تا داریم و مدیر عامل ازمون شکایت کرده که طبق اساسنامه مهر شرکت یک عدد می باشد

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام چنانچه در اساسنامه شرکت قید شده تعداد مهر یک عدد باشد حق با ایشان است ودر غیر این صورت وجود چند مهر به شرط آنکه همه یک شکل داشته باشد بلا اشکال است .

با سلام
شما باید طبق اساسنامه عمل نمایید و قانون صراحتا در این مورد توضیحی نداده است

باسلام
مواد قانونی ندارد و بایستی طبق اساسنامه اقدام گردد

سلام. قانون و ماده خاصی نیست مطابق اساسنامه باید عمل کنید اگر در اساسنامه شرطی در اینباره هست.