بنام زدن سند با وکالت کامل و جامع با بنام زدن با مبایعه نامه و امضای فروشنده در دفتر خانه فرق میکند؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۴۶۲ #70338277

بنده ملکی دارم که این ملک سند ماده ۱۴۷ داشت بنده با وکالت کامل و جامع که داشتم ملک را با سند دفترچه ای بنام خودم انتقال دادم و بعد هم سند تک برگ گرفتم . حالا سوالم اینجا است که آیا بنام زدن سند با وکالت کامل و جامع با بنام زدن سند با امضای فروشنده در دفتر خانه اسناد رسمی با هم فرق می‌کنه؟ آیا کسی میتواند این سند تک برگی را باطل کند؟

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
به نظر قابل ابطال نیست.

سلام
قابل ابطال نیست

به نظر نمی رسد قابل ابطال باشد.

باسلام
امکان ابطال آن وجودندارد.

درود قابل ابطال نیست ...

با هم فرق دارند، اما به صرف انتقال به وسیله وکالت سند قابل ابطال نیست.

بادرودوسلام قابل ابطال نمی باشد.