عنوان مازاحمت تلفنی و مدارک اثبات حرجرم

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۶۳ #70329

سلام ببخشید من 17 ساله هستم
5 ماه پیش یکی از دوستام شماره یک خانمی رو داد به من من هم اون شماره رو دادم به یکی از دوستام
اون هم زنگ زد مزاحمش شد
بعد اون تهدید کرد که دوستم رو که شکایت میکنه ازش
دوستم هم ترسی د و از طریق پیام و واتس آپ ازش معذرت خواهی کرد
البته ی بار فقط برای مزاحجت باهاش تماس گرفت
ولی ترسید و گعپفت که من شماره رو بهش دادم
اون هم تهدید میکرد که از من شکایت میکنه ( تو واتس آپ چت میکردیم) و من هم خواهش و التماس
آخر س بیخیال شد ولی من هتوز خیلی مبترسم
حالا سوال ام اینا هستن
آیا با استناد به چت واتس آپ و پیامکی دوستم و چت واتس آپ با من
میتونه بره شکایت کنه؟آیا مدرک جرم هستن؟
و تا چند وقت بعد از اون ماجرا میتونه شکایت کنه؟
و جرم من که شمارش رو دادم به دوستم چیه و چه حکمی داره؟
آیا من میتونم ثابت کنم شماره از یکی دیگه از دوستام گرفتم؟چون اون شماره رو به من داده ولی من مد روی ندارمندارم
ممنون لطفا سریع جواب بدین

مشاوره حقوقی مزاحمت تلفنی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مزاحمت تلفنی جرمی است که باید استمرار داشته باشد بنابراین صرف یکبار تماس تلفنی مزاحمت تلقی نخواهد شد.