میتواند به رای تجدید نظر اعتراض بزند؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۴۸ #70327095

سلام و وقت بخیر
آقایی قصد طلاق همسرشان را دارند همه مراحل طی شده و رای طلاق هم صادر شده.
الان مبحث مهریه مطرح است.
در رای طلاق آمده بود که کل مهریه را باید یکجا بدهند.
اعسار زدند و دادگاه برگزار شد اعسار ایشان پذیرفته شد و رایی آمد که در آن مهریه قسطی شده بود.
مجددا به این رای هم اعتراض کردند تا کمتر شود اما زوجه اعتراضی نکرده.
اگر رای تجدید نظر صادر شود چه قسط‌ها کمتر شود چه نشود آیا زوجه میتواند به رای دادگاه تجدید نظر اعتراض بزند؟ یا رای دادگاه تجدید نظر قطعی‌است و بعدش زوج میتواند برای خواندن طلاق به محضر مراجعه کند؟
زوجه در دادگاه مهریه پذیرفت که زوج مال و اموالی ندارد فقط ادعا کرد حقوق زوج بیشتر است که نتوانست ثابت کند و زوج هم قسم خورد دروغ نمیگوید.

مشاوره حقوقی طلاق
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام .در مورد موضوع اعسار رای قطعی است ولی موضوع طلاق قابل فرجام خواهی است .

رای در دادگاه تجدیدنظر قطعی است

بادرودوسلام رای تجدیدنظر درموردمهریه یا صداق قطعی می باشد.

با سلام ، در خصوص مهریه قطعی است لیکن در مورد طلاق قابل فرجام خواهی می باشد .

اعسار قطعی است، اما موضوع طلاق قابل فرجام خواهی نیز هست.

رای طلاق قابل فرجام خواهی است ولی رای مهریه در صورت تجدید نظر خواهی قطعی است .

درود
رای دادگاه تجدیدنظر اگر در خصوص مهریه بوده قطعی و اگر راجع به طلاق بوده قابل فرجام خواهی در دیوان عالی کشور است