زوجه نفقه و مهریه را اجرا گذاشته، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۷ #70321956

سلام
بنده حدودا ۲ سال و ۴ ماهه که عقدم حدودا ۱ سال است که پدرشون میگن حق طلاق میخوان تا بریم سر خونه زندگیمونو حتی اجازه به منو همسرم نمیدن که همدیگه رو ببینیم و همسرم میگن هرچی پدرم بگن و هیچ دلیلی ندارن برای حق طلاق فقط میگن صلاح میدونم که حق طلاق بدید حالا با اینکه ما با هم ۷ سال با هم ارتباط داریم و حتی نهار و شاممونو. با هم بودیمو چند فیش واریزی دارم که بهشون مبلغهایی رو کارت به کارت کردم شاید کلا ۱ میلیون هم نشه ولی تا آجیل و شکلات سر کارشم میگرفتم
حالا نفقه و مهریه اجرا گذاشتن و من هم تمکین زدم مادرم منزل جداگانه ای دارن و دادن به بنده و وسایل هم داخلش گذاشتم
آیا اجاره نامه بنگاهی احتیاج دارد؟
یک راهنمایی کلی بفرمایید ممنون میشم

مشاوره حقوقی خانواده
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مهریه در هر صورت باید پرد اخت شود اما می توانید از پرداخت ان اعسار بزنید
در خصوص نفقه چنانچه مبالغی را پرداخت نموده اید به استناد مدارک موجود می توانید اثبات نمایید
در خصوص تمکین نیز باید اثبات نمایید که محل زندگی مشترک فراهم بوده اما زوجه از انجام وظایف امتناع می کند