آیا زوجه می تواند ادعای ترک انفاق و عسر و حرج نماید؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۸۲ #70315615

با سلام
در دوران عقد هستیم و با مشکلاتی که به وجود آمده زوجه از ارتباط با بنده خودداری می کند و با وجود مراجعه من به منزل پدرشون اجازه دیدار با ایشان به من ندادند. از این قضیه چند ماه می گذرد و ما هیچگونه ارتباطی با هم نداریم.
آیا با این تفاسیر زوجه می تواند با گذشت ۶ ماه ادعای ترک انفاق و عسر و حرج بخاطر نپرداختن مهریه نمایند با وجودی که خانواده من شاهدند که ایشان از دیدار با بنده خودداری می کنند؟
بنده مهندس شیمی هستم و بیکار و توان پرداخت نفقه هم ندارم.

مشاوره حقوقی نفقه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بله امکان پذیر است

سلام
تمام مواردی که گفتید را زوجه می تواند مطالبه کند شما از طریق مشاوره خانواده اقدام به سازش کنید

بله میتواند

اگرنفقه محکوم شوید ، زوجه میتواند طلاق بگبرد

۱-شما باید نفقه رو پرداخت بفرمایید و توانایی شما ملاک نیست
۲- از تاریخ انعقاد عقد نکاح مهریه به مالکیت زوجه در می آید و اگر نزدیکی رخ داده باشد تمام مهر باید پرداخت شود در غیر اینصورت نصف مهر.
۳- در صورت باکره بودن زوجه دارای حق حبس میباشد و در این مدت حتی الزام به تمکین نیز نمیتوانید انجام دهید و نفقه هم به عهده شماست
۴- و درنهایت بابت پرداخت مهریه میتوانید دادخواست اعسار تقدیم بفرمایید

سلام
اگر مهریه عندالمطالبه باشد در هر صورت بر عهده شما می باشد
در خصوص تمکین هم پس از مهیا کردن محل زندگی مشترک و فراهم بودن شرایط زندگی می توانید دادخواست الزام به تمکین علیه زوجه بدهید

با سلام ووقت بخیر
از زمان جاری شدن صیغه عقد مهریه و نفقه به زوجه تعلق میگیردو مهریه ارتباطی به تمکین و عدم تمکین ندارد از زمان جاری شدن صیغه عقد، مهریه بر ذمه زوج می باشد .و درزمان مطالبه زوجه باید پرداخت شود .