چطور قانونا باید اجازه بگیرم و ترک منزل کنم؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۲۶۶ #70296253

سلام من ۲۳سال دارم مجرد هستم کار میکنم و تمام هزینه هام با خودمه با خانوادم مشکل خاصی ندارم ولی میخوام مستقل زندگی کنم از چند نفر پرسیدم میگن باید خونه داشته باشی و تمام وسایل یه خونه رو باید داشته باشه تا قانون اجازه بده تا از خانواده جداشی ایا این موضوع درسته؟
خانواده من اجازه نمیدن وسایلمو بردارم برم ایا قانونا میتونم وکیل بگیرم یا شکایت کنم با مامور بیام وسایلمو جمع کنم برم؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما مجاز به زندگی مستقل هستید و نیاز به اذن ندارید در خصوص وسایل زندگی اگر خانواده فراهم کرده باشد نمی توانید بردارید .

سلام خیر چنین امکانی وجود ندارد

با درود می‌توان مطالبه نفقه مطرح کرد نیاز به اذن نیست بهتر است با یکدیگر مدارا کنید

نیازی به اذن نیست و توان مالی هم بستگی به خودتان دارد که توانایی جدا شدن دارید یا خیر

اگر امکان تشکیل زندگی مستقل و تمکن مالی لازم در این جهت را دارید(صرفا ب خاطر خودتان و نه ب خاطر نظارت قانون)در اینصورت میتوانید جهت تشکیل زندگی مستقل اقدام کنید،مانعی ندارد

سلام مشکلی نخواهد داشت می توانید مستقلا تصمیم گیری کنید و وسایل خود را ببرید

باسلام خیر میتوانید مستقل زندگی نمایید و هیچ محدودیتی ندارید.