آیا برای صدور اجراییه هم زمان لازم هست و باید منتظر نوبت و زمان باشیم؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۱۸۳ #70269349

با سلام و خسته نباشید اینجانب در جریان شکایتی حکم استرداد خودرو مال منقول و محکومیت خوانده در مورد خسارت وارده و هزینه دادرسی صادر گردیده است و بعلت غیابی بودن رای قاضی بیست روز فرصت واخواهی و بیست روز هم تجدید نظر مقرر کرده بود حال با گذر این مدت میخوام تقاضای صدور اجراییه بکنم چون دداگاه رسیدگی کننده شهرستان ساکن خوانده میباشد با تماس تلفنی با شعبه مربوطه بخاطر عزیمت به آن شهرستان برای انجام امور کارهای اجراییه بودم که اشاره نمودن که حضوری لازم نیست و تقاضای صدور اجراییه از طریق دفتر خدمات قضایی نیز امکان پذیره حال بنده همان روز لایحه درخواست اجراییه برای رای مربوطه را ارسال نمودم ولی الان چهار روز گذشته و خبری نیست با تماس مجدد با دفتر شعبه عنوان کردند پرونده های قبل برای رسیدگی در حال انجامه و به نوبت کارهای منم انجام خواهد یافت بازهم اشاره کردند حضور فیزیکی من برای انجام کارها لازم نمیباشد حال سوال من اینجاست که تمامی امورات اجرای رای و نهایتا همان روز و در دو سه ساعت انجام میگردد و همانروز باید ترتیب اثر داده بشه لطفن راهنمایی بفرمایید تا زمان را هدر ندهم آیا برای صدور اجراییه هم زمان لازم هست و باید منتظر نوبت و زمان باشیم یا راهنمایی کردن پرسنلینی که از چند و چون کار من خبر نداشتن راهنمایی اشتباه کردند؟؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله اجراییه ابلاغ می گردد

درود
اجراییه باید ابلاغ گردد

بادرودوسلام اجراییه می بایست ابلاغ بشود.

با احترام اجراییه باید ابلاغ شود

با سلام
بله اجراییه ابلاغ می‌شود

با درود..
در اینخصوص اجراییه بایستی به محکوم علیه ابلاغ گردد، فلـذا منتظر ابلاغ اجراییه باشـید..

پس از پر نمودن فرم اجرا و دریافت نوبت از سامانه باید منتظرابلاغ بمانید